hannah behandeling

Welke hannah behandeling je ook kiest, de huidcoach trakteert je op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een  intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet, pH, pigment en roodheid) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen  centraal staan!

De resultaten worden mede behaald  door het toepassen van de 5 stappen; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen,  welke uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod komen.

HANNAH MEET&TREAT 45 min. Let’s try hannah!

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

HANNAH XPRESS 60 min. The hour of power!

In de 60 minuten durende  behandeling , de hannah Xpress, staan  de  5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

HANNAH XPERIENCE 90 min. The total package!

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

RIMPEL REDUCTIE THERAPIE 90 min.  Move your skin!

Neem je huid mee naar the next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie. Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden. De krachtige massages diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen,  littekens doen verminderen.

INTENSE TREATMENT 90 min. Peel and boost!

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen. Met de Trans6peel wordt de huid gestimuleerd en gepeeld en het oppervlak wordt hierdoor egaler gemaakt. Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking waardoor acne zal verminderen. De celvernieuwing word dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntje en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

BOOTCAMP YOUR SKIN

Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag jouw huidcoach welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!

hannah_Xperience_behandeling_Schoonheidssalon

Juliette Armand behandeling

Juliette Armand is de perfecte aanvulling op hannah voor specifieke huidproblemen, denk daarbij aan acne, pigmentatie, eczeem en rosacea.

Het merk Juliette Armand is opgericht in 1992 in Griekenland door chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou. Beiden besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche. Het doel is om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op uitvoerig wetenschappelijk onderzoek. Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere door de productlijnen ELEMENTS en SKINBOOSTERS. De onderscheidende behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld en hebben een synergetische werking met de producten voor thuisgebruik. Door de intensiteit hiervan zijn deze uitermate geschikt om in kuurverband te gebruiken.

ACNE THERAPY 60 min.

Een efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten die bij deze therapie in worden gezet bevatten onder ander werkstoffen die ervoor zorgen dat de talgafscheiding genormaliseerd wordt en dragen bij aan het verminderen van ontstekingen en irritaties.

AGING REGULATOR THERAPY 60 min.

Het doel van deze therapie is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris uit.

SENSI THERAPY 60 min.

Deze behandeling is gericht op het bestrijden van huidirritaties en zorgt tevens voor een huid die voldoende gehydrateerd blijft. Daarnaast ondersteunt de Sensi Therapy het genezingsproces in de huid. Deze behandeling is zeer geschikt voor de gevoelige huid.

WHITENING THERAPY 60 min.

Heb je verkleuringen in je huid? Dan is de Whitening Therapy geschikt voor jou. De krachtige combinatie van producten zorgt ervoor dat pigmentatie doeltreffend wordt aangepakt! De behandeling zorgt zodoende voor een stralende huid en een egale teint.

CHRONOS THERAPY 60 min.

Je hebt vast wel eens gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. De Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden maar dan zonder het gebruik van naalden!

APOCALYPSIS PHYTOPEEL THERAPY 60 min.

De phytopeeling stimuleert snelle celvernieuwing. De veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld om rimpels, littekens en huidverkleuringen tegen te gaan. De peeling is tevens zeer effectief voor het bestrijden van acne.

AMESON MANDELIC THERAPY 60 min.

De Mandelic Acid Therapy heeft als doel het intens vertragen van het verouderingsproces op basis van organische zuren. Het amandelzuur binnen deze therapy heeft niet alleen een peelend effect, maar normaliseert ook het afschilferproces, waardoor specifiek verworven pigmentstoornissen, acne, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes, en een vettere huidconditie behandeld kunnen worden. Deze chemische peeling heeft een lage irritatiekans en is daarbij ook inzetbaar tijdens de zomermaanden en zelfs geschikt voor de meest gevoelige en/of getinte huid met een minimaal risico op negatieve bijwerkingen. Het resultaat is een vitale, glanzende huid met een verfijnde structuur en heldere teint.

AMESON LACTIC ACID THERAPY 60 min.

De Lactic Acid Therapy heeft als doel huidregeneratie, verminderen van fijne lijntjes en hydrateren op basis van mild peelende organische zuren. Het melkzuur heeft niet alleen een peelend effect, maar ook een stimulerend effect op de collageenproductie. Het voordeel van melkzuur is dat de huid op een natuurlijke manier hydrateert wordt en de barrièrefunctie versterkt. Hierdoor wordt de Lactic Acid een ultieme behandeling voor gedehydrateerde, drogere en gevoeligere huidcondities. Het resultaat is een vitale, glanzende huid met een verfijnde structuur en zachte en heldere teint.

SKINBOOSTER APOCALYPSIS BOOST THERAPY 60 min.

Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van zoetwatersponsen. De combinatie van intensieve behandeling en producten voor thuisgebruik zorgen voor een gladde huidstructuur, een egalere teint, en rimpels en fijne lijntjes worden effectief aangepakt.

OFFICE TREATMENT 30 min.

In drukke tijden is het soms lastig een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd. Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden. Een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat.

*Alle bovenstaande behandelingen zijn ook mogelijk in kuurverband.